Äventyrspaketet Vinter

Äventyrspaketet Vinter

2 dagar2-9
Januari - Februari

Unika djurmöten, spännande upplevelser och mat i världsklass. Med Äventyrspaketet kan du bland annat ta del av hyllade delfinföreställningen HOPE, ta en tur på nya häftiga skridskobanan i Marine Word och lära dig med om våra häftiga tigrar och fascinerande sälar. På Vildmarkshotellet bor ni bekvämt i rum med inspiration av den skandinaviska vildmarken och får tillgång till bad, spa och gym. Dessutom ingår en magiskt god tvårättersmiddag och möjlighet att boka till massor av spännande aktiviteter med exklusiva djurmöten.

Det här ingår i Äventyrspaketet:
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tvårättersmiddag
  • Biljetter till delfinföreställningen HOPE kl. 10.30 eller 12 på avresedagen
  • Tillgång till skridskobana kl. 15–18.30 på ankomstdagen och kl 10-14 på avresedagen
  • Besök vid våra tigrar och sälar
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till bad, spa & gym
  • Lekrum och barnbio
  • Fri parkering
  • Möjlighet att lägga till exklusiva djurupplevelser och aktiviteter
Viktig information

I enlighet med de nya restriktionerna behöver alla besökare till delfinföreställningen HOPE från och med den 1 december 2021 uppvisa ett giltigt vaccinationsintyg (med minst 2 doser). Intyg och legitimation visas upp i entrén till HOPE. Vaccinationsintyget är obligatoriskt för alla besökare som är 18 eller äldre. De nya restriktionerna berör inte våra övriga verksamheter på Kolmården och vaccinationsintyg behöver inte uppvisas för att besöka parken.

Lägg till exklusiva djurmöten!

Göra ditt besök till en extra minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka ett nära möte med lejonen och tigrarna eller en exklusiv guidning hos de nyfikna kapybarorna?

Se alla tillval här

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!

Viktig information

De nya restriktionerna som träder i kraft den 1 december berör inte vår hotellverksamhet och det finns inget krav på vaccinationsintyg för att besöka Vildmarkshotellet, vare sig som privatgäst eller konferensgäst.

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Då kan du av- eller omboka din vistelse med läkarintyg fram till kl. 17:00 dagen innan vid sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 295 kr per rum. Fri av- eller ombokning fram till 21 dagar innan ankomst ingår alltid.