Äventyrspaketet

Äventyrspaketet

2 dagar2-9
Tillbaka i höst!

Unika djurmöten, spännande upplevelser och mat i världsklass. Med Äventyrspaketet får ni uppleva en spännande djuruppplevelse och övernatta på Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa och gym. Dessutom ingår en god tvårättersmiddag och möjlighet att boka till massor av spännande aktiviteter så som exklusiva djurmöten och mycket mer.

Det här ingår i Äventyrspaketet
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Tvårättersmiddag*
  • Aktivitetsrum
  • Tillgång till bad, spa och gym**
  • Lekrum och barnbio
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering
  • Behind the scenes-tur i djurparken

*Notera att restaurangen stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via roomservice efter det.

**Med Äventyrspaketet har du möjlighet att boka din tid till bad, spa och gym från klockan 15 dag 1 och till 11 dag 2. Du kan boka en tid (50 minuter) per dag.

Behind the scenes

Under behind the scenes får du avresedagen hänga med på en spännande tur i djurparken där du träffar flera av våra djur och har möjlighet att ställa dina frågor till våra kunniga djurvårdare.

Välj till unika och roliga aktiviteter

Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Observera att du måste ha bokat Äventyrspaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

Se vilka aktiviteter du kan boka här

Här kan du läsa om vanliga frågor och svar och få tips och råd inför ditt besök hos oss.

Viktig information gällande coronaviruset.

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!

Upptäck Kolmårdenpaketet!

Upplev Vildmarkshotellet och Kolmårdens djurpark under vår och sommar med populära Kolmårdenpaketet. Läs mer!