Äventyrspaketet

Äventyrspaketet

2 dagar2-9
Januari - mars
Det här ingår i Äventyrspaketet
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Delfinvisning (ersätts av Walk Trough på grund av riktlinjer kring folksamlingar)
  • Tvårättersmiddag
  • Aktivitetsrum
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Lekrum och barnbio
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering
  • Behind the scenes-tur i djurparken (om du bokar med ankomst torsdag vecka 4-6)

Unika djurmöten, spännande upplevelser och mat i världsklass. Med Äventyrspaketet får ni se Kolmårdens delfiner och övernatta på Vildmarkshotellet med tillgång till bad, spa och gym. Dessutom ingår en god tvårättersmiddag och möjlighet att boka till massor av spännande aktiviteter så som exklusiva djurmöten och mycket mer. Notera att restaurangen stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via roomservice efter det.

Se våra delfiner

När du bokar Äventyrspaketet ingår möjligheten att se våra delfiner. Notera att vår planerade visning inte kan hållas på grund av rådande restriktioner. Visningen ersätts av en Walk Trough i Delfinariet.

Behind the scenes

Om du bokar Äventyrspaketet torsdag-fredag får du hänga med på en spännande tur i djurparken och får en nära titt på våra delfiner, elefanter och surikater samt besöka våra savanndjur*. Vår kunniga personal tar emot dig och berättar allt du vill veta om våra fascinerande djur. Rundturen genomförs på ett säkert sätt och varje sällskap får röra sig själva mellan stallarna och sedan ensamma besöka dem i tur och ordning.

*Vilka djur du får träffa på savannen kan komma att variera beroende på dag.

Välj till unika och roliga aktiviteter

Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Observera att du måste ha bokat Äventyrspaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

Se vilka aktiviteter du kan boka här

Viktig information gällande coronaviruset.

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!