Basic-paketet

Basic-paketet (maj - sep)

2 dagar2-9

Basic-paketet med exklusiv djurguidning

Basic-paketet är perfekt för dig som vill övernatta på mysiga Vildmarkshotellet och besöka Nordens största djurpark på ett unikt sätt. Här väntar en härlig och exklusiv upplevelse i parken.

Du ankommer till hotellet lite senare på kvällen och checkar in från kl 18:30. Efter incheckning får du tillgång till ett rum inrett med inspiration av den skandinaviska vildmarken, med havet som granne. Från 20.30 kan du boka bord i vår restaurang med magisk utsikt över Bråviken.

Efter en god natts sömn i bekväma sängar är du redo för en heldag i parken som börjar redan kl 08:30. Du fyller på energin med färdigpackad frukost som hämtas i receptionen och är sedan redo för en heldag i parken. Morgonen börjar med en spännande promenad i parken innan den öppnat för allmänheten. Under promenaden får du se hur förberedelserna för en dag i djurparken ser ut, och du får dessutom en exklusiv guidning hos en mängd olika djur.

Det här ingår:

  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Incheckning från 18.30
  • Möjlighet att boka middag från 20.30
  • Färdigpackat frukostpaket som hämtas i receptionen
  • Exklusiv tillgång till djurparken innan den öppnat för allmänheten
  • Världsunika Safaribanan
  • Fria åk i Europas häftigaste berg- och dalbana Wildfire

Observera att du som bokar detta boendepaket inte har tillgång till bad, spa, gym och biorum.

Gör din bokning

För att boka det här paketet klickar du på länken nedan och anger koden "BASIC". För detta erbjudande finns ett begränsat antal rum, så passa på och boka din upplevelse redan idag!

Boka här

Viktig information gällande Coronaviruset.

Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering. De boendepaket som vi just nu erbjuder följer de restriktioner som angetts och ger dig exklusiv tillgång till utvalda delar av djurparken. Läs mer om hur vi hanterar Coronasituationen här.