Morgonguidning

Morgonguidning

60 min

Följ med på en gemytlig och spännande morgonpromenad genom djurparken innan öppning. Denna aktivitet är exklusiv för Vildmarkshotellets gäster.

Att kliva in i djurparken innan öppning är en alldeles speciell upplevelse. Förutom gibbonernas morgonsång som ekar avlägset genom parken är det alldeles stilla och tyst. Här och var syns nyfikna djur som sträcker ut sig efter natten och djurvårdare i full gång med förberedelserna för dagen.

Inte nog med att ni får uppleva det alldeles speciella med att vara först på plats, ni får också en exklusiv guidning genom parken med en av våra kunniga guider. Efter uppsamling vid Vildmarkshotellets entré tar djurvårdaren er in i parken; till sälarna i Brådjupet, de majestätiska tigrarna i Tiger World, Sydamerikas fascinerande djur och vidare till kameler, kulaner och jakar. Avslutningsvis bjuds på kaffe, bullar och frukt i Savanncaféet med fantastisk utsikt över Savannen och dess zebror, antiloper och noshörningar. Sist men inte minst har i möjlighet att vara bland de första att åka en tur med Safari linbanan.

Äventyret väntar!

Ring oss på 010 708 70 00 för att boka din exklusiva upplevelse!

Priser Morgonguidning

  • Vuxen 149 kr
  • Barn99 kr