Safari Camp

Safari Camp (maj-juni)

2 dagar2-10
Bo på savannen

Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni lyx med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en av våra häftigaste djurupplevelser där ni får uppleva savannens konung lejonet på nära håll.

Det här ingår i Safari Camp
  • 1 natt för 2 personer i tält i Safari Camps tältby
  • Entré till Kolmårdens Djurpark
  • Exklusivt lejonmöte
  • Frukost och barbeque-middag vid lägerelden
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Fri parkering

Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

När du bokar Safari Camp ingår ett exklusivt möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du följa med och uppleva lejonen på nära håll samtidigt som du lär dig mer om de majestätiska djuren.

Magisk middag vid lägerelden

När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en BBQ-middag i härlig afrikansk anda.

Ni övernattar i unik miljö i tält inredda med två sängar med bäddmadrasser, element, sängbord, sänglampa och tillgång till alla bekvämligheter ni behöver. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

Entré till Nordens största djurpark

I paketet ingår en eller två dagars entré till de magiska äventyren i Kolmårdens Djurpark. Entrén gäller de dagar parken är öppen för allmänheten, så anländer du exempelvis på en fredag när parken inte är öppen får du istället vänta till lördagen med att besöka resten vår fantastiska park!

Viktig information gällande Coronaviruset.

Att du som gäst känner dig trygg och säker hos oss är vårt viktigaste uppdrag, därför har vi vidtagit rekommenderade åtgärder från myndigheter och regering. De boendepaket som vi just nu erbjuder följer de restriktioner som angetts och ger dig tillgång till utvalda delar av djurparken. Läs mer om hur vi hanterar Coronasituationen här.

Observera att de flesta tält består av två bäddar. Är ni fler än två personer behöver ni därför anpassa sökningen genom att välja till fler rum (=tält) för er bokning. Vill du boka för ett udda antal personer, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på 010-708 70 00.