Safaripaketet - Sydamerika och rovfåglar

Safaripaketet - Sydamerika & rovfåglar

40 min
Nyhet

Möt rovfåglar och sydamerikanska djur i en härlig mix! Här får ni kliva in i stallet där vi sköter spännande djur som maror, tapirer och kapybaror, samt rovfåglar som berguv och juggerfalk. Den guidade turen tar ca 40 minuter och börjar kl. 10.15. Ni möts vid Sydamerikaanläggningen (intill Tiger World) senast kl. 10. Turen börjar kl. 10.15.

I Safaripaketet Sydamerika och rovfåglar ingår:

  • Guidad tur hos maror, tapirer och kapybror och rovfåglarna
  • Platsreservation till delfinföreställing
  • Förbokad plats i Safaribanan

På den här guidningen får ni inte bara besöka både våra sydamerikanska djur, utan också rovfåglarna. Det här är våra mest sociala och säregna djur! Här får ni en spännande inblick i hur man sköter om de olika djuren och fåglarna, och hur djurvårdarna arbetar för att skapa ömsesidig respekt mellan sig själva och djuren.

Viktig information

För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 10 år om ej i vuxet sällskap. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Observera att ombokning av Safaripaketet inte är möjligt.

Platsreservation på delfinföreställning

I paketet ingår plats på delfinföreställningen. Den 1 maj 2020 har nya delfinföreställningen Hope premiär, en unik föreställning med starkt budskap som väcker glädje, hopp och engagemang för vår planets vilda djur.

Förtur i linbanan Safari

Vid ett valfritt tillfälle under dagen har du förtur till den unika attraktionen Safari och slipper kö- och väntetid. I Safari svävar du nästan viktlöst i en gondol ovanför marken och får uppleva djuren på ett helt unikt sätt.

Glöm inte entrébiljett eller säsongskort

Safaripaketet inte gäller som entrébiljett till Kolmården. För att ta del av Safaripaketet krävs att du har en entrébiljett eller ett säsongskort som du kan visa upp i entrén. Biljetter finns att köpa här.

Äventyret är nära!

Boka Safaripaket Sydamerika och rovfågel för 175 kr, där guidad tur samt plats till Safaribanan och plats till LIFE ingår.

Boka nu

Priser Guidning - Sydamerika och rovfåglar

  • Per person175 kr