Safaripaket - Tiger Tour

Safaripaket - Tiger

30 min
Nyhet!

Följ med våra kunniga djurvårdare på en spännande promenad genom Tiger World och kom pirrigt nära världens största kattdjur tigern. Tigermötet börjar kl. 09:00 och tar ca 30 minuter. Ni möts vid Vildmarkshotellets entré till djurparken senast kl. 08:45 där du visar upp din biljett för guiden.

I Safaripaketet Tiger ingår:

  • Guidad tur hos tigrarna
  • Platsreservation till delfinföreställingen LIFE
  • Förbokad plats i Safaribanan

Tiger Tour är en exklusiv guidad tur och ett närgånget möte med det graciösa kattdjuret, en pirrigt spännande upplevelse för både stora som små!

Viktig information

Observera att det inte finns någon möjlighet att ta med rullstol eller barnvagn till tigerbussen. För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 15 år om ej i vuxet sällskap.

Mer om Safaripaketet Tiger

På den här guidade turen får ni även möta den asiatiska vildhunden Dhole, på säkert men nära avstånd. Djurvårdaren som är med kommer att berätta all möjlig spännande och fascinerande fakta, och besvara alla dina frågor om båda dessa fantastiska djur.

Platsreservation på delfinföreställningen LIFE

I paketet ingår plats på delfinföreställningen LIFE kl. 13:00. LIFE är en storslagen världssuccé med de duktiga delfinerna och delfintränarna och musik från Norrköpings Symfoniorkester.

Förtur i linbanan Safari

Vid ett valfritt tillfälle under dagen har du förtur till den unika attraktionen Safari och slipper kö- och väntetid. I Safari svävar du nästan viktlöst i en gondol ovanför marken och får uppleva djuren på ett helt unikt sätt.

Glöm inte entrébiljett eller säsongskort

Safaripaketet inte gäller som entrébiljett till Kolmården. För att ta del av Safaripaketet krävs att du har en entrébiljett eller ett säsongskort som du kan visa upp i entrén. Biljetter finns att köpa här.

Äventyret är nära!

Boka Safaripaket Tiger för 250 kr, där tigermötet samt plats till Safaribanan och plats till LIFE ingår.

Boka nu

Priser Safaripaketet - Tiger

  • Pris per person250 kr