Tiger Tour

Tiger tour

60 min

Följ med våra kunniga djurvårdare på en spännande morgonpromenad genom Tiger World och kom pirrigt nära världens största kattdjur tigern. Häng med på en av våra häftigaste djuraktiviteter där du får möjlighet att komma så nära en tiger, att du i princip kan känna dess andedräkt.

Tiger Tour är en exklusiv guidad tur och ett närgånget möte med det graciösa kattdjuret, en pirrigt spännande upplevelse för både stora som små!

På den här guidade turen får ni även möta den asiatiska vildhunden dhole, på säkert men nära avstånd. Djurvårdaren som är med kommer att berätta all möjlig spännande och fascinerande fakta, och besvara alla dina frågor om båda dessa fantastiska djur.

Denna upplevelse har ett begränsat antal platser. Aktiviteten börjar kl. 9:00 och pågår tills djurparken öppnar kl. 10:00. Upplevelsen är bokningbar tisdag - söndag under djurparkens alla öppetdagar och bokas senast kl. 8:30 samma dag. Observera att det inte finns någon möjlighet att ta med rullstol eller barnvagn till tigerbussen.

Datum & tid Denna upplevelse har ett begränsat antal platser och är exklusiv för dig som bor på Vildmarkshotellet. Aktiviteten börjar kl. 9:00 och pågår tills djurparken öppnar kl. 10:00. Bokningbar tisdag - söndag under djurparkens alla öppetdagar och bokas senast kl. 8:30 samma dag. Observera att det inte finns någon möjlighet att ta med rullstol eller barnvagn till tigerbussen.

Åldersgräns 15 år om ej i vuxet sällskap

Äventyret väntar!

Ring oss på 010 708 70 00 för att boka din exklusiva upplevelse!

Priser Tiger tour

  • Vuxen250 kr
  • Barn (3-12 år) 175 kr