Förgyll jul- och nyårsfirandet på Vildmarkshotellet!

Koppla av på Vildmarkshotellet under jul och nyår!

Gör jul- och nyårsledigheten till något alldeles extra genom att boka in en oförglömlig vistelse på Vildmarkshotellet! När du bor hos oss ingår alltid övernattning, tillgång till vår härliga avdelning med bad, spa och gym samt en matupplevelse i världsklass. Nu kan du dessutom skräddarsy ditt besök genom att välja till några av våra unika aktiviteter. Vad sägs om en avslappnade spabehandling, ett tufft träningspass eller ett spännande möte med den mäktiga tigern?

Boka din hotellupplevelse här

Varva ner i bubbelpoolen

Ta på dig badrocken, tofflorna och koppla av i vår stora härliga spa-avdelning. Här finns stora och små pooler, pooler för avslappning, pooler för motionering och givetvis – pooler för massor av lek! Njut av en god drink medan du beundrar utsikten från någon av våra bubbelpooler eller passa på att simma några längder. För den som vill bättra på konditionen eller bygga muskler finns ett välutrustat gym vägg i vägg.

Boka RelaxpaketetBoka LyxpaketetBoka Äventyrspaketet

En matupplevelse i världsklass

På våra härliga restauranger med stora panoramafönster mot ett vinterkrispigt Bråviken bjuds du på en gastronomisk helhetsupplevelse som du sent kommer att glömma. Maten är i största mån baserad på det bästa säsongen har att erbjuda och tillagad på råvaror valda med omsorg.

Nyårssupé: För dig som bokar ett relax- och lyxpaket under nyår väntar en fyrarätters nyårssupé baserad på de fyra hörnstenarna löjrom, kalv, tryffel och choklad.

Boka RelaxpaketetBoka LyxpaketetBoka Äventyrspaketet

Rum med utsikt

Våra härliga rum är omsorgsfullt inredda med inspiration av den skandinaviska vildmarken. Du som bokar ett relax- eller äventyrspaket bor i ett rymligt dubbelrum med utsikt över hav eller urskog. I Lyxpaketet ingår ett deluxerum med havsutsikt, och för den som vill uppleva något alldeles extra (och kanske skåla in nyåret i stil!) finns möjlighet att uppgradera till en deluxesvit med egen takterrass och bastu.

Boka RelaxpaketetBoka LyxpaketetBoka Äventyrspaketet

Välj till unika och roliga aktiviteter

Gör din vistelse hos oss till en riktig minnesrik upplevelse genom att välja till några av våra unika tillvalsaktiviteter. Varför inte boka in en skön massage, ett stärkande yogapass eller en exklusiv djurupplevelse i Kolmårdens djurpark? Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

Se vilka aktiviteter du kan boka här

Boka din hotellweekend här