Cecilia Lindh, Vildmarkshotellets konferenskoordinator

Hos oss hyr du inte bara en lokal utan en helhetsupplevelse

”Jag har lyckats när gästen kan andas ut”. Det är inte ovanligt att man som konferensansvarig på ett företag eller organisation känner en press över att arrangemanget ska bli lyckat. Men vårt yttersta mål är att du ska kunna lägga över ansvaret på oss.

”Jag har lyckats när gästen kan andas ut. Det intygar att vi byggt upp ett förtroende,” berättar Cecilia Lindh, Vildmarkshotellets konferenskoordinator.

Cecilia ansvarar för värdskapet och jobbar tillsammans med våra duktiga konferensvärdar för att ni som gäster ska få en trygg och smidig upplevelse på Vildmarkshotellet. Här nedan berättar hon om sin viktiga roll:

Varje nytt företag eller grupp som anländer möter vi i lobbyn. Att uppmärksamma gästerna tidigt och att sedan alltid finnas tillgängliga är väldigt viktigt för oss. Tillsammans med den ansvarige går vi igenom programmet och svarar på eventuella frågor. Vi visar runt på hotellet och till den bokade lokalen där vi redan förberett enligt önskemål.

Efter en konferens skickar vi, med den ansvariges tillåtelse, ut en enkät där gästerna får säga sitt om vistelsen. Det är viktigt för oss att gå igenom feedback och att hela tiden utvecklas för att bli ännu bättre. Vi strävar efter att alltid möta och överträffa förväntningar.

Hos oss hyr du inte bara en lokal utan ett genomtänkt koncept och helhetsupplevelse där förstklassig service kommer på köpet.