Lyxpaketet

Lyxpaketet

2 dagar2-9

Unna dig guldkant på vardagen med Lyxpaketet. . Vid ankomst välkomnas du med afternoon tea och sedan slappnar du med fördel av i vår fina avdelning för spa, bad och gym. Kvällens inleds med en fördrink i pianobaren följt av en gastronomisk upplevelse på vår restaurang Terrassen där kockarna serverar en femrättersmeny med spännande smaker med utsikt över Bråvikens vackra vatten.

Det här ingår i Lyxpaketet
  • 1 natt i Deluxerum med havsutsikt på Vildmarkshotellet
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Afternoon tea
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Fördrink i pianobaren
  • Femrättersmiddag på restaurang Terrassen
  • Frukostbuffé (frukost kan även beställas till rummet)
  • Sen utcheckning (kl. 12.00)
  • Fri parkering

Välj till unika och roliga aktiviteter

Gör din weekend till en riktigt minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Observera att du måste ha bokat Lyxpaketet för att ta del av dessa aktiviteter. Det finns självklart möjlighet att boka dessa senare, via en länk i din orderbekräftelse.

Se vilka aktiviteter du kan boka här

Fira nyår på Vildmarkshotellet

Nyåret hos oss bjuder på hembakat afternoon tea vid ankomst och en magisk Nyårssupé senare på kvällen. Menyn består av noga utvalda råvaror och komponeras utifrån fyra stycken hörnpelare: Löjrom, Kalv, Tryffel & Choklad. När tolvslaget närmar sig väntar lyxigt hotellrumsfirande med bubbel och magisk utsikt över Bråviken och Norrköpings inlopp från balkongen. Ert mousserande vin levereras upp till ert rum innan klockan 22 och dessutom finns möjlighet att beställa upp öl, vin, snacks och alkoholfria drycker på rummet! Dagen efter får ni njuta av sovmorgon i en skön säng och hotellpaketets sista måltid; vår underbara frukost.

Viktig information gällande coronaviruset.

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Sagojul är en upplevelse som hålls utomhus i parken. Vi vidtar försiktighetsåtgärder för att förhindra smittspridningen och vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik! Fler boendepaket för familjen, paret eller kompisgänget hittar du här.