Öppettider och entré

Öppettider och entré

På din ankomstdag är du välkommen till Marine World för att hälsa på våra söta delfiner i lagunen och glida runt på skridskobanan mellan 15.00-18.30. Hotellets entré är öppen 15.00-18.00.

Dagen efter öppnar parken igen kl. 10.00 och ni kan besöka våra roliga sälar och mäktiga tigrar. Skridskobanan är öppen och i närheten av den kan du köpa värmande drycker, korv med bröd och fika. Skridskor finns att hyra på plats (begränsat antal per storlek), men ta gärna med dig dina egna.

Under din avresedag är du även varmt välkommen till vår nya delfinföreställning: Hope! Följ med på en spännande resa över jorden, från haven och de vidsträckta glaciärerna till savannerna och de allra högsta bergstopparna. Hope är en unik föreställning med starkt budskap som väcker glädje, hopp och engagemang för vår planets vilda djur. Föreställningen ingår i ditt boendepaket och visas 10.30 och 12.00 på din avresedag. Parken stänger 14.00.

Se parkkartan här

Viktig information

I enlighet med de nya restriktionerna behöver alla besökare på delfinföreställningen HOPE, som är 18 år och äldre till från och med den 1 december 2021 uppvisa ett giltigt vaccinationsintyg (med minst 2 doser). Intyg och legitimation visas upp i entrén till HOPE. Vaccinationsintyg finns att hämta här. Kom till föreställningen i god tid då inpasseringen kan ta lite längre tid än vanligt.