Boka in ett sportlov på Vildmarkshotellet

Sportlovspaketet

2 dagar2-9

Unika djurmöten, spännande upplevelser och mat i världsklass. Med Sportlovspaketet får ni en övernattning med frukost, härliga bad och roliga aktiviteter för hela familjen. Dessutom ingår möjlighet att boka till massor av spännande aktiviteter så som exklusiva djurmöten, skattjakt, bågskytte, familjeyoga och mycket mer.

Det här ingår i Sportlovspaketet:__
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Frukostbuffé
  • Tillgång till bad, spa & gym
  • Lekrum och barnbio
  • Fri parkering
  • Familjequiz och tipspromenad
  • Zooskolan - lär dig mer om djur och natur

Välj till roliga aktiviter

När du bokar Sportlovspaketet kan du välja till extra aktiviteter som exklusiva djurmöten, skattjakt, bågskytte eller familjeyoga. Instruktioner om hur du bokar kommer i ett mejl närmare ditt ankomstdatum.

Aktiviteter

Observera att du bara kan lägga till dessa aktiviteter om du bokar Sportlovspaketet.

Spännande djurupplevelser

Tiger
Möt världens största kattdjur! På Tigervisningen får du höra om våra tigrar på Kolmården, de allvarliga hoten mot tigern i naturen och vad vi på Kolmården gör för att rädda tigern. Om du har tur kan du få se tigern öga mot öga – när den ställer sig på bakbenen med tassarna mot gallret rakt framför dig.
60 min/295 kr

Lejon
Lejonmötet är en av våra häftigaste djurupplevelser, där du får möjlighet att komma så nära ett lejon att du i princip kan känna dess andedräkt. Det här är en riktigt spännande och helt unik upplevelse!
60 min/295 kr

Surikat
Lär känna det sociala och nyfikna rovdjuret surikaten och bered dig på att bli charmad! På den här visningen får du se det fascinerande lilla djuret på nära håll. Dessutom får du höra om alla de unika beteenden som de har för sig.
45 min/195 kr

Kapybara
På den här visningen får du träffa den charmiga kapybaran, världens största gnagare! Lär dig mer om hur de lever och om hur våra djurvårdare arbetar för att ta hand om dem. Dessutom kommer vi så nära att du med största sannolikhet får möjlighet att klappa en kapybara.
45 min/195 kr

BOKA DIN DJURUPPLEVELSE HÄR!

För kropp och själ

Massage
Unna dig en härlig massage! Massage verkar avslappnande och gör att kroppen återfår sin smidighet och styrka.

Välj mellan:

  • Massage, 25 min (525 kronor)
  • Massage, 55 min (925 kronor)
  • Massage barn (från 6 år), 20 min (300 kronor)

Ring +46 107087000 för att boka massage.

Familjeyoga
Ett härligt yogapass för hela familjen, där barn och vuxna tillsammans utforskar yogan genom enkla övningar. Från 6 år och uppåt.
30 min/50 kr

BOKA FAMILJEYOGA HÄR

Skojiga aktiviteter för hela familjen

Bågskytte
Testa på att skjuta med riktiga tävlingsbågar! Vi övar tillsammans, sedan blir det tävling alla mot alla.
60 min/129 kronor

Det stora pannkakskalaset
En rolig och lärorik aktivitet där barnen får skapa sina egna pannkaksknyten och dekorera dem. Bara fantasin sätter gränserna!
45 min/99 kronor

Skattjakt i vildmarken
Följ med på en spännande skattjakt i skogen! Lös kluriga uppgifter, hitta ledtrådar och leta reda på den stora skatten.
120 min/199 kronor

Fika vid lägerelden
I samband med tipspromenaden finns det möjlighet att ta med sig en fikakorg fullpackad med godsaker, och njuta av en trevlig stund vid vår mysiga lägereld. Du bokar fikat i hotellreceptionen.

BOKA AKTIVITETER HÄR

Utforska djurparken

Animal Tour
Vi öppnar exklusivt upp djurparken för dig som bor på Vildmarkshotellet! Följ med våra erfarna djurguider på en spännande tur i djurparken där du får lära dig mer om våra djur och hur vi arbetar med att ta hand om dem. Passa på att ställa dina klurigaste frågor och se vad djuren gör på vintern när parken egentligen är stängd för besökare. Ni möter er guide i lobbyn på Vildmarkshotellet och åker sedan i egna bilar och parkerar vid djurparkens huvudentré.
Mötestid: klockan 10.15 i lobbyn på Vildmarkshotellet.
60 min/170 kr vuxen, 99 kronor barn

Animal Tour by Night
Vad gör djuren i djurparken på kvällen? Följ med ut på en spännande tur i djurparken och se vad djuren gör när mörkret faller. Håll utkik efter tigrar och vildhundar mellan tallarna och samtidigt som våra kunniga djurguider berättar mer om djuren och hur de anpassat sig till mörkret.
Mötestid: klockan 17.15 i lobbyn på hotellet, ni går sedan tillsammans med guiden upp i djurparken.
60 min/170 kr vuxen, 99 kronor barn

BOKA GUIDNING HÄR!