Koppla av på Vildmarkshotellet!

Boka din hotellweekend här

Koppla av på Vildmarkshotellet!

Förgyll hösten med en lyxig weekend på härliga Vildmarkshotellet! Varva ner i vår superfräscha avdelning för spa, bad och gym, och njut av fantastisk mat tillagad på säsongens råvaror – allt med underbar utsikt över hav och urskog. När du bokar Relax- eller Lyxpaketet ingår bland annat övernattning, spa och en matupplevelse i världsklass.

Boka relaxpaketet här - Boka lyxpaketet här

Njut av utsikten från bubbelpoolen

Ta på dig badrocken, tofflorna och koppla av i vår stora, härliga spa-avdelning. Här finns stora och små pooler, pooler för avslappning och pooler för motionering. Njut av en god drink medan du beundrar utsikten från någon av våra bubbelpooler eller passa på att simma några längder. För den som vill bättra på konditionen eller bygga muskler finns ett välutrustat gym vägg i vägg.

Boka relaxpaketet här - Boka lyxpaketet här

En matupplevelse i världsklass

På restaurang Terrassen med stora panoramafönster mot Bråviken väntar en utsikt och smakupplevelse som du sent kommer att glömma. Vare sig du bokar Relax- eller Lyxpaketet bjuds du på en gastronomisk helhetsupplevelse. Maten är i största mån baserad på det bästa säsongen har att erbjuda och tillagad på råvaror valda med omsorg.

Boka relaxpaketet här - Boka lyxpaketet här

Rum med utsikt

Våra härliga rum är omsorgsfullt inredda med inspiration av den skandinaviska vildmarken. Du som bokar Relaxpaketet bor i ett härligt dubbelrum med storslagen utsikt över hav eller urskog. I Lyxpaketet ingår ett deluxerum med havsutsikt, och för den som vill uppleva något alldeles extra finns möjlighet att uppgradera till vår deluxesvit med egen takterrass och bastu.

Boka relaxpaketet här - Boka lyxpaketet här

Längtar du efter äventyr?

Då har vi det perfekta paketet för dig! Med Äventyrspaketet får du två fartfyllda och spännande dagar på Vildmarkshotellet med övernattning, exklusiv delfinvisning och massor av bad!

Läs mer om Äventyrspaketet här!