Wellnesspaketet

Wellnesspaketet

2 dagar2-9
Tillbaka i höst!

Välkommen till en aktiv helg som återställer dina energinivåer. Med Wellnesspaketet börjar du din eftermiddag på hotellet med ett rogivande yogapass innan det bjuds på välkomstdrink, återhämtning i vår relaxavdelning med bad, spa och gym och slutligen en magisk trerättersmiddag på restaurang Terrassen. Allt med enastående utsikt över både hav och urskog! Efter en god natts sömn i våra bekväma sängar börjar du dagen efter med en härlig morgonjogg tillsammans med en löpcoach. Turen gör ni i djurparken och det ingår stopp för stretching hos några av våra fantastiska djur. Därefter finns det tid till både dusch och vår härliga frukostbuffé för att återigen fylla på energidepåerna!

Det här ingår i Wellnesspaketet
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Badrock och tofflor under vistelsen
  • Yogapass i rogivande atmosfär
  • Välkomstdrink i poolbaren eller lobbybaren
  • Tillgång till relaxavdelningen med spa, bad och gym*
  • Trerättersmiddag på restaurang Terrassen**
  • Morgonjogg i djurparken med härliga stopp för stretching
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

*När ni som bokat Wellnesspaketet befinner er i spa, bad och gym (mellan 17–20 på ankomstdagen) är det självklart barnfritt för att garantera optimal avkoppling.

**Notera att restaurangen just nu stänger klockan 20 på grund av rådande restriktioner men att du har möjlighet att beställa både mat och dryck via room service efter det.

Välj till unika och roliga aktiviteter

När du bokat Wellnesspaketet går det givetvis bra att lägga till aktiviteter som ytterligare kryddar er vistelse hos oss! Varför inte hälsa på hos lejonen eller komma riktigt nära världens största kattdjur; tigern? Gör ert besök på Vildmarkshotellet till någonting ni kommer prata om långt efter att ni åkt här

Läs mer och boka era aktiviteter här.

Härkan du läsa om vanliga frågor och svar och få tips och råd inför ditt besök hos oss.

Viktig information gällande coronaviruset.

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!