Mat & dryck

Välkommen till bords!

Välkommen till bords!

Vi presenterar ett helt nytt restaurangkoncept och gör plats för ännu fler gäster. Njut av god mat, dryck och fantastisk utsikt från våra stora fönster och på vår nyrenoverade terrass! Maten som serveras hos oss är i största möjliga mån baserat på det bästa säsongen har att erbjuda och tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke för både djur och natur.

Frukostupplevelsen

Till frukost bjuds du som hotellgäst alltid på ett generöst utbud med smaker som passar alla. Här hittar du bland mycket annat hemgjorda marmelader, färskostar och nyttiga alternativ.

Terassen

Upplev den spektakulära utsikten från vår stora uteterrass. Terrassen erbjuder á la carte för alla smaker och åldrar i en rustik miljö.

Bakfickan

Här dukas det upp med buffé under sommarmånaderna. Även här kan du ta del av den milsvida utsikten över Bråviken.

Baren

Baren är hotellets nya mittpunkt, med både lunch och en spännande barmeny. Våra cocktails är baserade på säsongens bästa råvaror!

Fikastunden

Vi vet värdet av riktigt bra fika! Här kan du njuta av våra hembakade desserter och gott kaffe. Vi har även nyttigare alternativ.

Hållbar matfilosofi

Att värna om djur och natur är Vildmarkshotellets och Kolmårdens hjärtefråga. Därför är det helt naturligt för oss att erbjuda mat med stor kvalitet, men med liten miljöpåverkan. En del i det arbetet är att kontinuerligt utöka utbudet av närproducerade och ekologiska varor, där vi har utvecklat ett samarbete med närliggande gårdar. Det gör att vi kan servera lokala råvaror så som fisk, kött, grönsaker och mjöl. Vid val av kött väljer vi främst leverantörer som kan garantera bra kvalitet och god djurhållning från svenska gårdar. Vildmarkshotellets frukost är KRAV-märkt.