Mat & dryck

Välkommen till bords!

Njut av god mat, dryck och fantastisk utsikt från våra stora fönster och på vår terrass! I våra nyrenoverade restauranger njuter ni av mat baserat på det bästa säsongen har att erbjuda med råvaror valda med omsorg och omtanke för både djur och natur.

Här kan ni reservera hela restaurangerna om ni är en stor grupp eller få en egen avdelning om ni är färre. Ni kan välja mellan en rad olika konferensmenyer eller skräddarsy er egna tillsammans med vår köksmästare.

Frukost

Till frukost bjuds du som hotellgäst alltid på ett generöst utbud med smaker som passar alla. Här hittar du bland mycket annat hemgjorda marmelader, färskostar och nyttiga alternativ.

Restaurang Terrassen

Upplev den spektakulära utsikten från vår stora uteterrass. I restaurang Terrassen serveras buffé och snacks i baren för alla smaker i en rustik miljö.

Restaurang Bakfickan

Bakfickan har precis som Terrassen en fantastisk altan med utsikt över vackra Bråviken.

Baren

Baren är hotellets nya mittpunkt, med både lunch och en spännande barmeny. Våra cocktails är baserade på säsongens bästa råvaror!

Fikastunden

Vi vet värdet av riktigt bra fika! Här finns hemgjorda bakverk och nyttiga alternativ. Allt går att ordna.

Hållbar matfilosofi

Att värna om djur och natur är Vildmarkshotellets och Kolmårdens hjärtefråga. Därför är det helt naturligt för oss att erbjuda mat med hög kvalitet, men med liten miljöpåverkan. En del i det arbetet är att kontinuerligt utöka utbudet av närproducerade och ekologiska varor, där vi har utvecklat ett samarbete med närliggande gårdar. Det gör att vi kan servera lokala råvaror så som fisk, kött, grönsaker och mjöl. Vid val av kött väljer vi främst leverantörer som kan garantera bra kvalitet och god djurhållning från svenska gårdar. Vildmarkshotellets frukost är KRAV-certifierad (nivå 1).