Mat & dryck

En gastronomisk helhetsupplevelse att minnas

Att kunna äta och dricka gott under en konferens ser vi på Vildmarkshotellet som en självklarhet. Vi vill också att våra gäster ska få utforska nya smaker och att måltiden blir en social händelse i sig. Genom att tänka smart, lägga stor vikt på presentationen och låta er vara med och bestämma kan vi stolta presentera en gastronomisk helhetsupplevelse.

Vi ser fram emot att ta hand om ert sällskap på Terrassen, Bakfickan, i baren eller varför inte på en bankettmiddag i Stellar Hall.

”Alla borde känna hur det känns att skära i ett bröd"

Jonas Ståhlspets, Vildmarkshotellets Mat & dryck-manager, berättar mer om vår filosofi och sitt arbete på Vildmarkshotellet. Läs mer här.

Hållbarheten genomsyrar vår matfilosofi

Genom snygga och innovativa portionsuppläggningar till både frukost och lunch har vi lyckats med en markant minskning av matsvinnet på Vildmarkshotellet. Ackompanjerat av vackra, oftast mycket gröna, bufféer skapar ni som gäster en måltid som tillfredsställer alla sinnen. Vi ser dessutom till att varje råvara som köps in tillagas på olika sätt för att dels inspirera och visa på möjligheterna och dels för att tillgodose alla smaklökar.

Hembakat bröd och kafferep

Fika är onekligen en viktig del i svensk företagskultur och vi ser det därför som vår plikt att tillgodose er med hembakade läckerheter under hela konferensen. Vare sig det är till frukost, förmiddagsfika, efter-lunchen-kaffet, fördrinken eller den obligatoriska desserten. Favoriten ”Kafferepet”, som är en del av middagsupplevelsen, serveras på planka och väcker minnen från barndomen. Väldigt fotogeniskt!

Skräddarsy din konferensmeny

Vi gillar utmaningar! Berätta för oss om din drömmeny så kommer vi göra vårt bästa för att överträffa den. Med vår långa erfarenhet, stora kärlek till djur och natur och ett konstant hållbarhetstänk skräddarsyr vi en unik matupplevelse för din konferens. Ni är även välkomna på provsmakning där ni besöker oss i förväg för att säkerställa att drömmen går i uppfyllelse.

Baren, hotellets mittpunkt

Baren har kommit att bli hotellets mittpunkt som alltid bjuder in till naturligt häng och spontant mingel. Likt restaurangen jobbar våra duktiga bartenders med säsongens råvaror i våra läckra cocktails. Vi har dessutom ett stort ölutbud och varför inte låta en whiskyprovning bli del av er konferensupplevelse?