Safari Camp

Safari Camp

2 dagar2-30
Sov på savannen!

Safari Camp

Safari Camp är ett äventyr bortom alla förväntningar. Upplev vildmarken på riktigt och bo granne med savannens vilda antiloper, zebror och giraffer.

Det här ingår i Safari Camp
  • 1 natt i Safari Camps tältby
  • Exklusivt lejon- eller björnmöte*
  • Frukost och barbeque-middag vid lägerelden
  • Fri parkering

I paketet ingår en av våra häftigaste djurupplevelser där ni kommer så nära lejonen att ni i princip kan känna deras andedräkt. I det innersta gömslet av lejonens hägn står ni öga mot öga med savannens konung - ett möte som garanterat ger puls. Ni får chansen att se de fantastiska lejonen på bara någon meters avstånd samtidigt som en djurvårdare berättar allt ni vill veta om djuren och hur de lever.

I tältbyn spenderas en minst sagt annorlunda och magisk kväll med grillning vid lägerelden. Ni övernattar i mysiga och bekväma tält inredda med två bäddade sängar och tillgång till alla bekvämligheter ni behöver. Element finns för den som är frusen. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

*För dig som ankommer på en torsdag under perioden 1 juli - 14 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

Under sommaren är Safari Camp även en utmärkt äventyr att göra med familjen!

Viktig information

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge

Boka konferens

Skicka bokningsförfrågan eller ring 010-708 70 81 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse.

Till bokningsförfrågan