Om Vildmarkshotellet

Konferenshotell mitt i vildmarken

Där havet möter vildmarken – på en klippa mitt i Kolmårdens urskog och med storslagen utsikt över Bråviken, reser sig Vildmarkshotellet mellan granit och snårig ljung.

Hotellet genomgår just nu en omfattande renovering för att möta morgondagens gäster. Vi bjuder in naturen och äventyret i hotellet, vilket kommer sätta sina spår i allt från inredning till restaurangmeny och aktiviteter.

Vildmarkshotellet bjuder på verkligt unika konferenserupplevelser med inriktning på kick-off, teambuilding och inspirerande möten. Här kan du som konferensgäst åka Wildfire, Europas häftigaste berg- och dalbana, eller uppleva kittlande djurmöten som att stå öga mot öga med ett livs levande lejon.

Välj att konferera på Vildmarkshotell du också, och upplev fyrstjärnig bekvämlighet och unika, pulshöjande konferensaktiviteter mitt i vildmarken.

Välkommen till nya Vildmarkshotellet!

Just nu renoverar vi hotellet för att bli ännu bättre. Vi hoppas att ni har överseende med all eventuell påverkan det kan medföra på er vistelse hos oss.

Hållbara konferensupplevelser

Utan vildmark, inget Vildmarkshotell. Miljö och hållbarhet är en självklar del av vårt arbete, och att hand om vår natur står högst upp på hotellets agenda!

Läs mer
Hotellet i siffror
  • Antal stjärnor: 4
  • Antal rum: 211
  • Antal sviter: 5
  • Antal bäddar: 873
  • Antal konferenslokaler: 19
  • Kapacitet i största konferenslokalen: 400 per
  • Kapacitet i Kolmårdens Delfinarium: 1800
  • Spa, relax & gym: 1
  • Antal restauranger: 2
Hitta hit

Det är lätt att ta sig till Vildmarkshotellet med bil, tåg och flyg oavsett om man kommer norr- eller söderifrån. Hotellet ligger nära Skavsta flygplats, ungefär 10 km från E4:an och är skyltad till från avfarterna. Varmt välkommen!

Klicka här för vägbeskrivning

Vi hjälper er med konferensen

Skriv in era uppgifter så hör vi av oss för planering av er oförglömliga konferens. Om ni vet vilket datum ni vill komma kan ni göra er förfrågan direkt här.

Vi behandlar era uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Oj, något gick fel.

Något gick fel när vi skulle registrera dina uppgifter. Vi vill gärna att du försöker igen så vi kan hjälpa dig med din drömkonferens.

Tack - Vi hör av oss inom kort!

Tack för din intresseanmälan. Vi kontaktar er så snart vi kan för att skapa er oförglömliga konferensupplevelse.

En bekräftelse har skickats till {email}