Om Vildmarkshotellet

En plats för alla

Vildmarkshotellet är en inspirerande destination där stora företag, mindre sällskap och enskilda besökare kan känna sig hemma. Vi erbjuder högsta klass av lokaler, mat i världsklass och idylliska miljöer; utomhus såväl som inomhus. Vår hjälpsamma personal välkomnar alltid med ett varmt och personligt bemötande och gör sitt yttersta för att överträffa era förväntningar.

Vi har plockat in vildmarken

Närheten till vildmarken genomsyrar hela hotellet och inredningen anspelar på naturen i den skandinaviska floran. Härliga robusta och ombonande material- och kulörval återfinns i såväl hotellrum och konferenslokaler som i restaurangerna och alla inbjudande sällskapsytor. Med konferensgänget i åtanke har vi skapat en miljö som bjuder in till samtal med många olika typer av sittande. Samtidigt finns möjlighet till arbetsro genom smarta avskärmningar av transparenta draperier och luftiga hyllor fyllda med gröna växter.

Utöver det har vi våra olika konferenslokaler och grupprum som du kan läsa mer om här.

Hotellet i siffror

  • Antal stjärnor: 4
  • Antal rum: 211
  • Antal sviter: 5
  • Antal bäddar: 873
  • Antal konferenslokaler: 15
  • Antal laddplatser för elbil: 25
  • Antal restauranger: 2
  • Kapacitet i största konferenslokalen: 400 per
  • Kapacitet i Kolmårdens Delfinarium: 1800
  • Bad & Gym: 1

Hållbara konferensupplevelser

Utan vildmark, inget Vildmarkshotell. Miljö och hållbarhet är en självklar del av vårt arbete, och att hand om vår natur står högst upp på hotellets agenda!

Läs mer

Kontakta konferensbokningen

Skriv till oss

Du når oss via mail: konferens@vildmarkshotellet.com.
Om du har en bokningsförfrågan är du välkommen att ringa till oss!

Ring oss

Konferensbokningen: 010-708 70 00

Gäller din fråga en privatbokning?

Läs mer här

Stockholm, Norrköping, Linköping och Örebro – under 2 timmar

Vildmarkshotellet är praktiskt och centralt beläget mellan flera större städer i Sverige så det är lätt för många att ta sig hit. Det är smidigt och bekvämt att välja tåget framför bilen som tillsammans med en kort busstur tar er hela vägen fram till hotellet.

Här hittar du en vägbeskrivning till hotellet

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Vildmarkshotellet är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Vildmarkshotellet äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita. Läs mer på www.svenskamoten.se
Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Ny logo - svenska möten

Vår integritetspolicy

Vildmarkshotellets webbplats använder cookies - På Parks and Resorts, där Vildmarkshotellet, Kolmården, Gröna Lund, Furuvik och Skara Sommarland ingår, behandlas dina personuppgifter enligt gällande personuppgiftslagstiftning. För att läsa mer om vår integritegspolicy, klicka här