Kapybaramöte

Kapybaramöte

30 min

Följ med och träffa Sydamerikas okända djur riktigt nära, där du får kliva in i anläggningen och sitta hos djuren tillsammans med en djurvårdare. Kapybaran, som också kallas för vattensvin, är världens största gnagare. Visningen tar ca 30 minuter.

Praktisk information

Visningen tar ca 30 minuter. Kontakta din guide på 010-708 73 59 vid frågor på plats.

För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 15 år om ej i vuxet sällskap. Alla gäster oavsett ålder behöver köpa denna aktivitetsbiljett för att delta i aktiviteten. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Samlingsplatsen är tältet utanför Vildmarkshotellet senast 30 minuter innan er bokade visning.

Tillgänglighet: Det är ca 15 min promenad i normalt tempo från samlingsplats till visningen. Brant backe upp vid ett tillfälle. Stallet är gammalt och golvet ojämnt. Rullstol och rollator kan medföras om visningen genomförs utomhus. Visningen genomförs inomhus sittandes i markhöjd vid kallt väder (is eller snö). Djuren kan bli nervösa vid plötsliga snabba rörelser och höga ljud.

Observera att ombokning av guidningen inte är möjligt och att visningen bara kan bokas om du har bokat ett boendepaket på Vildmarkshotellet.

Äventyret är nära!

Boka kapybaramöte för 295 kr.

Boka nu