Om Vildmarkshotellet

Familjehotell mitt i vildmarken

Välkommen till härliga Vildmarkshotellet - ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, med gott om utrymme för lek och bus. Låt barnen springa av sig energin i lekrummet, roa sig på barnbion, eller plaska runt i poolen på bad- och spaavdelningen. Som om inte det vore nog ligger hotellet dessutom bara ett stenkast från de många, oförglömliga äventyren i Kolmårdens djurpark!

Vildmarkshotellet är vackert beläget vid Bråvikens strand, och du kan njuta av den magiska utsikten från den splitternya terrassen, från våra restauranger, från ditt rum eller sittandes i poolen i bad, spa- och relaxavdelningen.

I de härliga lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en spa- och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

Välkommen till nya Vildmarkshotellet!

Hotellet i siffror

  • Antal stjärnor: 4
  • Antal rum: 211
  • Antal sviter: 5
  • Antal bäddar: 873
  • Spa, relax & gym: 1
  • Antal restauranger: 2

Vanliga frågor & svar

Är det möjligt att boka ett rum utan paket?

Vildmarkshotellet erbjuder endast boendepaket. Här kan du läsa mer om vilka boendepaket som finns just nu: Läs mer här.

Vilka avbokningsregler gäller för boendepaket på Vildmarkshotellet?

Du har möjlighet att fritt av- eller omboka ditt besök tidigare än 21 dagar innan ankomst. Avbeställningsskyddet återbetalas ej.

Ett avbeställningsskydd ger dig möjlighet att avboka eller omboka ditt hotellrum fram till kl 17:00 dagen innan ankomst, om du eller en nära anhörig drabbas av akut sjukdom eller dödsfall. Du ersätts då för hela beloppet av din bokning, förutom kostnaden av avbeställningsskyddet på 295 kr. Avbokning ska alltid ske via telefon till telefonnummer 010-708 70 00.

Om du inte har en giltig anledning för av- eller ombokning så gäller följande villkor: Mellan 21 och 11 dagar innan ankomst debiteras du 50%. Från 10 dagar innan ankomst debiteras 100%. Ombokning är ej möjlig från 21 dagar fram till ankomst om du inte har skäl som täcks av avbokningsskyddet.

Finns bad, spa, gym och bastu på hotellet?

Ja, i vår stora spa-avdelning kan barn roas och vuxna koppla av – den bästa typ av umgänge! Våra tre pooler (samt ytterligare en ute under sommarsäsong), två bubbelpooler och tre bastur är utspridda över två våningar, så det finns mycket att utforska. Tänk på att entré till badet endast medges för Vildmarkshotellets och Safari Camps gäster. Förboka er tid i badet innan ankomst via denna länk.

Vilka in- och utcheckningstider gäller?

De allra flesta paket har incheckning kl. 16 samt utcheckning kl. 11. Tidig incheckning samt sen utcheckning kan köpas till i mån av plats. Om ditt boendepaket har andra in- eller utcheckningstider anges detta i samband med bokning.

Ingår parkering vid boende på Vildmarkshotellet?

Självklart! Som hotellgäst parkerar ni fritt vid hotellets egna parkering intill hotellet samt djurparkens parkering. Tänk på att anmäla ert registreringsnummer i samband med incheckning eller via Mina sidor

Vilket mat- och dryckesutbud finns på Vildmarkshotellet?

Vi erbjuder ett brett utbud av mat och dryck för både barn och vuxna. Läs gärna mer och boka bord här.

Finns det någon butik på Vildmarkshotellet?

Ja, vi erbjuder vårt unika sortiment av våra egna produkter, det populäraste sortimentet från djurparkens butiker samt de vanligaste egenvårdsprodukterna som du kan tänkas behöva under din vistelse.

Kan jag boka spabehandlingar på Vildmarkshotellet?

För närvarande erbjuder Vildmarkshotellet inte behandlingar.

Var bokar jag entré till Bad-Spa-Gym?

Som hotellgäst bokar du entré till badet via denna sida

Var bokar jag bord till restaurangen?

Som hotellgäst bokar bord via denna sida eller genom att ringa hovmästaren via telefon 010-708 7771.

Är det tillåtet med husdjur på hotellet?

Vi erbjuder ett antal rum där husdjur är tillåtna. Kontakta oss så berättar vi gärna mer! Notera att husdjur inte är tillåtna i djurparken.

Kan jag ladda min elbil hos er?

Vildmarkshotellet erbjuder 6 st laddplatser för hotellets gäster med uttag av typ 2, 11-22 kW. Givetvis laddar du bilen med grön el.

För att kunna starta laddning samt se ledig kapacitet, ladda ned appen "Bee".

En hållbar upplevelse

Utan vildmark, inget Vildmarkshotell. Miljö och hållbarhet är en självklar del av vårt arbete, och att hand om vår natur står högst upp på hotellets agenda!

Läs mer

Kontakta hotellet

Skriv till oss

Du når oss enkelt via Vildmarkshotellets Facebooksida eller genom att maila till info@kolmarden.com

Ring oss

Vildmarkshotellets växel och reception: 010-708 77 00

Hovmästare och bordsbokning: 010-708 77 71

Nöjesbokningen: 010-708 70 00
Öppet: vardagar kl. 9-16.
Tillfälliga öppettider 19 november kl. 9-12.

Hitta hit

Det är lätt att ta sig till Vildmarkshotellet med bil, tåg och flyg oavsett om man kommer norr- eller söderifrån. Hotellet ligger nära Skavsta flygplats, ungefär 10 km från E4:an och är skyltad till från avfarterna. Varmt välkommen!

Klicka här för vägbeskrivning