Om Vildmarkshotellet

Familjehotell mitt i vildmarken

Välkommen till nyrenoverade Vildmarkshotellet - ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, med gott om utrymme för lek och bus. Låt barnen springa av sig energin i lekrummet, roa sig på barnbion, eller plaska runt i poolen på bad- och spaavdelningen. Som om inte det vore nog ligger hotellet dessutom bara ett stenkast från de många, oförglömliga äventyren i Kolmårdens djurpark!

Vildmarkshotellet är vackert beläget vid Bråvikens strand, och du kan njuta av den magiska utsikten från den splitternya terrassen, från våra restauranger, från ditt rum eller sittandes i poolen i bad, spa- och relaxavdelningen.

I de nyrenoverade lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, en spa- och relaxavdelning, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

Välkommen till nya Vildmarkshotellet!

Hotellet i siffror

  • Antal stjärnor: 4
  • Antal rum: 211
  • Antal sviter: 5
  • Antal bäddar: 873
  • Spa, relax & gym: 1
  • Antal restauranger: 2

En hållbar upplevelse

Utan vildmark, inget Vildmarkshotell. Miljö och hållbarhet är en självklar del av vårt arbete, och att hand om vår natur står högst upp på hotellets agenda!

Läs mer
Hitta hit

Det är lätt att ta sig till Vildmarkshotellet med bil, tåg och flyg oavsett om man kommer norr- eller söderifrån. Hotellet ligger nära Skavsta flygplats, ungefär 10 km från E4:an och är skyltad till från avfarterna. Varmt välkommen!

Klicka här för vägbeskrivning