Om Vildmarkshotellet

Ett hotell för hela familjen, mitt i vildmarken

Välkommen till härliga Vildmarkshotellet - ett av Sveriges mest barnvänliga hotell, med gott om utrymme för lek och bus. Låt barnen springa av sig energin i lekrummet eller roa sig på barnbion. Som om inte det vore nog ligger hotellet dessutom bara ett stenkast från de många, oförglömliga äventyren i Kolmårdens djurpark!

Vildmarkshotellet är vackert beläget vid Bråvikens strand, och du kan njuta av den magiska utsikten från vår populära terrass, från våra restauranger eller från ditt rum.

I de härliga lokalerna finns 211 rum inredda i härlig vildmarksanda, lekrum, restauranger och barer, och gott om utrymme för både avkoppling och lek!

Behöver du ladda din elbil? Oroa dig inte! Vi har flera laddningsstationer vid hotellet. Koppla av, ladda upp och var redo för en problemfri resa under din vistelse hos oss.

Vildmarkshotellet är givetvis Svanen-certifierat. Sedan 2011 är Vildmarkshotellet också säkerhetscertifierat genom Safehotels Alliance.

Välkommen till oss på Vildmarkshotellet!

Hotellet i siffror

  • Antal stjärnor: 4
  • Antal rum: 211
  • Antal sviter: 5
  • Antal bäddar: 856
  • Antal restauranger: 2
  • Antal butiker: 1
  • Antal pooler: 6
  • Antal laddplatser för elbil: 25
  • Bad och Gym: 1

En hållbar upplevelse

Utan vildmark, inget Vildmarkshotell. Miljö och hållbarhet är en självklar del av vårt arbete, och att hand om vår natur står högst upp på hotellets agenda!

Läs mer

Hitta svar på din fråga - dygnet runt!

I våra vanliga frågor och svar får du hjälp med de allra flesta av dina frågor inför besöket. Ställ din fråga i vanliga frågor och svar.

Kontakta hotellet

Maila till oss

Du når receptionen via receptionen@vildmarkshotellet.com.
Notera att bokningsförfrågningar eller ändringar i en befintlig bokning endast kan behandlas via telefon.
Vill du nå Hovmästaren? Då kan du maila till hovmastare@vildmarkshotellet.com

Ring oss

Vildmarkshotellets telefonväxel: 010-708 77 00

Biljettfrågor - knappval 1

Restaurang, hovmästare och bordsbokning - knappval 2

Bokning av rum och paket - knappval 3

Receptionen - knappval 4

Hitta hit

Det är lätt att ta sig till Vildmarkshotellet med bil eller kollektivtrafik oavsett om man kommer norr- eller söderifrån. Hotellet ligger ungefär 10 km från E4:an mellan Norrköping och Nyköping. Varmt välkommen!

Klicka här för vägbeskrivning