Mat & dryck

Boka bord på Terrassen

Missa inte att boka in er middagstid på nyrenoverade Terrassen!

Boka

Ett helt nytt restaurangkoncept

Njut av god mat, dryck och fantastisk utsikt från våra stora fönster i restaurang Bakfickan och på nyrenoverade Terrassen! Här finns något som passar alla i hela familjen. Maten som serveras hos oss är i största möjliga mån baserat på det bästa säsongen har att erbjuda och tillagad på råvaror valda med omsorg och omtanke för både djur och natur.

Frukost

Till frukost bjuds du som hotellgäst alltid på ett generöst utbud med smaker som passar alla. Här hittar du bland mycket annat hemgjorda marmelader, färskostar och nyttiga alternativ.

Restaurang Terrassen

Upplev den spektakulära utsikten från vår stora uteterrass. Här serveras buffé och snacks i baren för alla smaker och åldrar i en rustik miljö.

Se Terrassens bar och buffé-meny

Boka bord på Terrassen här

Restaurang Bakfickan

Även här kan du ta del av den milsvida utsikten över Bråviken. Här serveras frukost under sommaren.

Baren

Baren är hotellets nya mittpunkt, med både lunch och en spännande barmeny. Våra cocktails är baserade på säsongens bästa råvaror!

Hållbar matfilosofi

Att värna om djur och natur är Vildmarkshotellets och Kolmårdens hjärtefråga. Därför är det helt naturligt för oss att erbjuda mat med hög kvalitet, men med liten miljöpåverkan. En del i det arbetet är att kontinuerligt utöka utbudet av närproducerade och ekologiska varor, där vi har utvecklat ett samarbete med närliggande gårdar. Det gör att vi kan servera lokala råvaror så som fisk, kött, grönsaker och mjöl. Vid val av kött väljer vi främst leverantörer som kan garantera bra kvalitet och god djurhållning från svenska gårdar. Vildmarkshotellets frukost är KRAV-märkt.