Lejonmöte

Lejonmöte

30 min

Förbered dig på ett riktigt närgånget möte med det graciösa och mäktiga kattdjuret. Här får du faktiskt se lejon på bara någon meters avstånd – ett fascinerande och kittlande möte du sent kommer att glömma. Ett besök hos Kolmårdens lejon lämnar ingen oberörd!

Var på plats i hotellobbyn senast 30 minuter innan guidningen startar. Biljett uppvisas för din guide, gäller för en person och kan ej ombokas. Visningen tar ca 60 minuter och omfattar Lejon samt besök vid savannstallet. Gäller med reservation för oförutsedda händelser. Vid frågor kontakta din guide via telefon 010-708 7359. Transport till aktiviteten sker i eget fordon.

Viktig information
För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 15 år om ej i vuxet sällskap. Aktiviteten rekommenderas för personer över 3 år. Alla gäster oavsett ålder behöver köpa denna aktivitetsbiljett för att delta i aktiviteten. Under upplevelsen möter du lejonen genom en skyddsbarriär. tillsammans med andra gäster. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Observera att ombokning inte är möjligt.

Äventyret är nära!

Boka Lejonmöte för 349 kr.

Boka nu

Pris Lejonmöte

  • Per person349 kr