Äventyrspaketet Vinter

Äventyrspaketet Vinter

2 dagar2-9
Januari - Mars

Följ med på ett spännande äventyr där du förutom att övernatta, får ta del av en exklusiv delfinvisning, gå på rundvandring i Kolmårdens Djurpark och inte minst - träffa världens starkaste björn - Bamse! På Vildmarkshotellet bor ni bekvämt i rum med inspiration av den skandinaviska vildmarken och får tillgång till bad, spa, gym och roliga aktiviteter på hotellet. Ni har dessutom möjlighet att boka till massor av exklusiva djurmöten i parken där ni bland annat kan komma tigrar och lejon riktigt nära.

Det här ingår i Äventyrspaketet:
 • Tillgång till utvalda delar av Kolmårdens Djurpark*
 • Övernattning på Vildmarkshotellet
 • Lekrum, aktivitetsrum och barnbio
 • Tillgång till bad, spa & gym
 • Frukostbuffé
 • Fri parkering
 • Meet and greet med Bamse
 • Exklusiv delfinvisning
 • Djurvisningar i parken
 • Bamsedisco för de allra yngsta
 • Barndisco för de lite äldre

*Observera att parken inte är öppen fredagarna 27/1, 3/2, 10/2, 17/2 samt 24/3.

Lägg till exklusiva djurmöten!

Göra ditt besök till en extra minnesvärd upplevelse genom att välja till någon av våra unika aktiviteter. Varför inte boka ett nära möte med lejonen och tigrarna eller en exklusiv guidning hos de nyfikna kapybarorna?

Se alla tillval här

Så här kan er vistelse hos oss se ut

Incheckningen öppnar klockan 16, men ni är välkomna till oss tidigare än så. Vi rekommenderar att ni börjar er vistelse hos oss genom att äta lunch på mysiga Restaurang Terrassen. Här njuter ni av mat från vår goda lunchmeny såväl som den vidunderliga utsikten över Bråviken. När maten är uppäten kan ni, om ni ankommer på en lördag (eller under någon av våra sportlovsveckor), välja att gå in i parken (som är öppen till klockan 15) eller utforska hotellet. Varför inte spendera en stund i vårt mysiga pysselrum eller utmana varandra på en pingismatch? Badet har öppet ända fram till 22 så det finns gott om tid för att bada. Kvällen bjuder sedan på två discon, Bamsedisco för de allra yngsta (17:00) och barndisco för de lite äldre barnen (19:30). Blir ni hungriga finns det möjlighet att boka bord på Restaurang Terrassen. Ankommer ni på en fredag kan ni inte gå i parken på ankomstdagen, men ni är varmt välkomna till hotellet från lunchtid.

På avresedagen äter ni vår goda frukostbuffé och är sedan redo för äventyr i djurparken. Vår duktiga utbildningspersonal finns på plats och välkomnar er till fyra olika fascinerande djurvisningar. Dessa ges både på förmiddagen och på eftermiddagen så ni kan själva välja hur ni vill lägga upp dagen. Klockan 11:30 välkomnas ni in i delfinariet för en unik träningsvisning där ni får träffa våra delfintränare. Det går givetvis att köpa lättare förtäring (exempelvis korv med bröd och toast) i parken, men det finns också möjlighet att äta lunch på hotellet.

Mer information om tider, visningar med mera hittar ni i det pre-arrival som ni får några dagar före er ankomst samt i den instay-information som ni får när ni checkar in på hotellet.

Välkomna!

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Då kan du av- eller omboka din vistelse med läkarintyg fram till kl. 17:00 dagen innan vid sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 295 kr per rum. Av- och ombokning för vistelsen kan göras tidigare än 21 dagar innan ankomst till en administrativ avgift om 295 kr.