Guidning Björn

Guidning Björn

45 min16

Möt Kolmårdens brunbjörnar på bara några meters avstånd - en spännande upplevelse du sent kommer att glömma. Fascineras av björnarnas storlek och styrka och lär dig samtidigt mer om Sveriges allra största rovdjur. Guidningen genomförs av Kolmårdens erfarna djurvårdare.

Viktig information

För att vara med på den guidade turen behöver du vara minst 15 år om ej i vuxet sällskap. Aktiviteten rekommenderas för personer över 3 år. Alla gäster oavsett ålder behöver köpa denna aktivitetsbiljett för att delta i aktiviteten. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Observera att ombokning inte är möjligt.

Ni färdas med egen bil till björnarna. Var på plats på mötesplatsen med din bil vid Kolmårdens Forsknings- och utbildningscenter senast 20 minuter före guidningen startar. Mötesplatsen ligger på vägen mot Vildmarkshotellet. Vid frågor kontakta din guide via telefon 010-708 7359. Det är inte möjligt att ansluta till guidningen senare än mötestiden så kom i god tid.

Visningen tar totalt ca 45 minuter. Gäller med reservation för oförutsedda händelser. Vid frågor på plats kontakta din guide via telefon 010-708 7359.

För att ta del av guidningen behöver samtliga i sällskapet även boka entrébiljett till djurparken. Guidningen genomförs i en grupp upp till 16 personer.

Äventyret väntar!

Boka din björnguidning för 295 kr.

Boka nu