En dag i Delfinarium

En dag i Delfinarium

300 min1-2

Är du nyfiken på hur en dag i ett Delfinarium kan se ut och hur det är att jobba med marina däggdjur? I upplevelsen En dag i Delfinarium får du vara med om det dagliga arbetet i ett Delfinarium där det finns både delfiner, sjöbjörnar, gråsälar och knubbsälar.

Tillsammans med en kunnig djurvårdare får du under 5 timmar delta i omvårdnaden av djuren. Ingen dag är den andra lik, allt beror på vad som är planerat för just den dagen du kommer hit. För dig som gäst handlar det just om att få vara med och se hur det går till. Det kan t.ex. vara att förbereda fisk, titta på när djuren tränas och att miljöberika. Miljöberika innebär att man på olika sätt stimulerar och utmanar djurens sinnen. Vissa dagar har vi även föreställningar och då får du tillfälle att se hur det går till bakom kulisserna innan, under och efter en föreställning med delfiner eller sälar.

Du kommer också få möjlighet att komma riktigt nära djuren. När det gäller delfinerna, sittandes på bassängkanten iklädd våtdräkt. Och när det gäller sälar, få möjlighet att känna hur de känns under ett träningspass.

Äventyret väntar!

Ring oss på 010 708 70 00 för att boka din exklusiva upplevelse!

Priser - En dag i Delfinarium

  • 1 deltagare5000 kr
  • 2 deltagare8000 kr