En dag i Delfinarium

En dag i Delfinarium

300 min1-2

Är du nyfiken på hur en dag i ett delfinarium kan se ut och hur det är att jobba med marina däggdjur? Här får du vara med om det dagliga arbetet i Marine World, där det finns både delfiner, sjöbjörnar, gråsälar och knubbsälar.

Tillsammans med en kunnig djurvårdare får du under fem timmar delta i omvårdnaden av våra fantastiska marina djur. Ingen dag är den andra lik, och vad du får göra beror på vad som är planerat för just den dagen du kommer hit. Det kan till exempel vara att förbereda fisk, titta på när djuren tränas, eller att hjälpa till att stimulera och utmana djuren på olika sätt.

Vissa dagar har vi även föreställningar och då får du tillfälle att se hur det går till bakom kulisserna innan, under och efter en föreställning med delfiner eller sälar.

Du kommer också få möjlighet att komma riktigt nära djuren! För att träffa delfinerna får du dra på dig en våtdräkt och sätta dig på bassängkanten medan en träff med sälarna innebär vara med på ett träningspass tillsammans med deras tränare.

Mer information

Ring oss på 010 708 70 00 för mer information!

Priser - En dag i Delfinarium

  • 1 deltagare5000 kr
  • 2 deltagare8000 kr