Exklusiv Guidning Giraff

Exklusiv Guidning Giraff

Häng med djurvårdarna ut på Kolmårdens vidsträckta savann för ett nära möte med Safariparkens giraffer! Mitt bland antiloper och zebror får du chansen att mata världens allra högsta djur med blad och grenar.

Viktig information

Här hittar du praktisk information om mötesplats och tider.

Upplevelsen
Visningen tar totalt ca 30 minuter och genomförs i en grupp med upp till 20 personer. Vi reserverar oss för förändringar i våra visningar och aktiviteter med hänsyn till våra djur eller andra oförutsedda händelser. Vid regn och dåligt väder kan produkten komma att ställas in med kort varsel.

Åldersgräns
15 år om ej i vuxet sällskap.

Biljett
Alla gäster oavsett ålder behöver köpa denna aktivitetsbiljett för att delta i aktiviteten. För att ta del av guidningen behöver samtliga i sällskapet även boka entrébiljett till djurparken.

Mötesplats
Du möter din guide vid Apans entré för att åka minibuss till din guidning:

  • 14.00
  • 16.00

Denna guidning innebär transport med minibuss. Barn under 2 år ska sitta i bilbarnstol. Bilbarnstol finns på plats, du behöver inte ta med dig egen.

Övrigt
Observera att ombokning av guidningen inte är möjligt. Det är ej heller möjligt att att ansluta efter samlingstiden. Denna aktivitet är ej anpassad för rörelsehindrade.

Vid frågor kontakta din guide via telefon 010-708 73 59.

Äventyret är nära!

Boka exklusiv guidning giraff

Boka nu