Bamses Värld på Kolmården

Hälsa på hos Bamse och hans vänner

Upplev magiska Bamses Värld och träffa Lille Skutt, Skalman, Bamse och de och de andra från berättelserna om världens starkaste björn. I Bamses Värld blir det åk efter åk i vännernas karuseller - berg- och dalbanan Godiståget, Bamses flygande matta, Skalmans luftballonger och Dunderhonungsburkarna.

I sjön ligger Bamses båt Viktoria och väntar på att ge sig ut på spännande åkturer med alla barn och vid Skalmans hus finns några lustiga bilar att testa! Utanför Lille Skutts stubbe ligger - Mini-hopp, en riktigt studsig upplevelse!

Här finns också Småköping med ekologiska pannkakor och köttbullar i Farmors Kök och roliga leksaker i Brummelisas Leksaksaffär.

I år presenterar vi en helt ny Bamseteater- på en helt ny plats!

Lille-Skutts födelsedagskalas! Lille-Skutt fyller år och ställer till med stort kalas. Alla vänner är bjudna och Vargen planerar en stor överraskning - han ska bygga världens finaste skottkärra åt Lille-Skutt. Men ve och fasa - han har ingen hammare! Hur ska det gå? Kommer Vargen att lyckas överraska Lille-Skutt med en fin present?

I år har Bamseteatern flyttat ut ur Bamses Värld och finns istället vid Utsikten, den stora härliga ytan framför Vandrarhemmet. Där finns det gott om utrymme och dessutom magnifik utsikt över Bråviken.

Äventyret väntar!

Kolla in våra tillgängliga boendepaket just nu.

Läs mer & boka