Först på plats

Först på plats

60 min

Följ med på en gemytlig och spännande morgonpromenad genom djurparken innan öppning. Här får du se hur förberedelserna för en dag i djurparken ser ut och på ett unikt sätt uppleva flera av våra djur.

Först på plats i djurparken

Att kliva in i djurparken innan öppning är en alldeles speciell upplevelse. Förutom gibbonernas morgonsång som ekar avlägset genom parken är det alldeles stilla och tyst. Här och var syns nyfikna djur som sträcker ut sig efter natten och djurvårdare i full gång med förberedelserna för dagen.

Inte nog med att ni får uppleva det alldeles speciella med att vara först på plats, ni får också en exklusiv guidning genom parken med en av våra kunniga guider. Sist men inte minst har ni möjlighet att vara bland de första att åka en tur med världsunika Safaribanan eller Wildfire!

Mötesplats

Ni möts vid Kolmårdens huvudentré kl. 8:45 innan ni går in i parken.

Fika ingår

I Savanncaféet bjuds det på kaffe, bullar och frukt med fantastisk utsikt över Savannen och dess zebror, antiloper och noshörningar.

Datum & Tid

Denna upplevelse har ett begränsat antal platser och måste bokas senast kl. 8:00 samma dag. Aktiviteten börjar kl. 8:45 vid Huvudentrén till djurparken och pågår tills djurparken öppnar kl. 10:00.

Barn under 3 år njuter av parken helt gratis och behöver ingen biljett.

Mer information

Ring oss på 010 708 70 00 för mer information!

Priser Först på plats

  • Från 3 år99 kr