Först på plats

Först på plats

60 min

__Följ med på en gemytlig och spännande morgonpromenad genom djurparken innan öppning. Här får du se hur förberdelserna för en dag i djurparken ser ut, och du får dessutom en exklusiv guidning hos flera olika djur.

Att kliva in i djurparken innan öppning är en alldeles speciell upplevelse. Förutom gibbonernas morgonsång som ekar avlägset genom parken är det alldeles stilla och tyst. Här och var syns nyfikna djur som sträcker ut sig efter natten och djurvårdare i full gång med förberedelserna för dagen.

Inte nog med att ni får uppleva det alldeles speciella med att vara först på plats, ni får också en exklusiv guidning genom parken med en av våra kunniga guider. Efter uppsamling vid Vildmarkshotellets entré tar djurvårdaren er in i parken; till sälarna i Brådjupet, de majestätiska tigrarna i Tiger World, Sydamerikas fascinerande djur och vidare till kameler, kulaner och jakar.

Efter det bjuds det på kaffe, bullar och frukt i Savanncaféet med fantastisk utsikt över Savannen och dess zebror, antiloper och noshörningar. Sist men inte minst har ni möjlighet att vara bland de första att åka en tur med Safarilinbanan.

Datum & tid

Denna upplevelse har ett begränsat antal platser och är exklusiv för dig som bor på Vildmarkshotellet. Aktiviteten börjar kl. 9:00 och pågår tills djurparken öppnar kl. 10:00. Upplevelsen måste bokas senast kl. 8:30 samma dag.

Boka

Ring oss på 010 708 70 00 för att boka din exklusiva upplevelse!

Priser Först på plats

  • Vuxen 170 kr
  • Barn99 kr