Först på plats

Först på plats

60 min

Först på plats i djurparken

Följ med på en gemytlig och spännande morgonpromenad genom djurparken innan öppning. Här får du se hur förberedelserna för en dag i djurparken ser ut, och du får dessutom en exklusiv guidning hos flera av våra djur.

Att kliva in i djurparken innan öppning är en alldeles speciell upplevelse. Förutom gibbonernas morgonsång som ekar avlägset genom parken är det alldeles stilla och tyst. Här och var syns nyfikna djur som sträcker ut sig efter natten och djurvårdare i full gång med förberedelserna för dagen.

Inte nog med att ni får uppleva det alldeles speciella med att vara först på plats, ni får också en exklusiv guidning genom parken med en av våra kunniga guider. Efter uppsamling vid huvudentrén tar djurvårdaren er in i parken. Ni vandrar tillsammans och besöker bland annat Björnar, Röd Panda, Asiatisk klolös utter samt Öken eller Savannen. Den guidade turen avslutas nära Safari så att ni får förtur till linbanan.

Bara på svenska!
Observera att alla våra exlusiva guidningar endast sker på svenska.

Mötesplats
Denna upplevelse är tillgänglig att boka för alla som har en entrébiljett eller årskort till Kolmårdens Djurpark. Mötesplatsen är parkens huvudentré kl. 8:45. Kom i god tid till guidningen, det är ej möjligt att ansluta till guidningen efter utsatt tid.

Mer information

Ring oss på 010 708 70 00 för mer information!