Safari Camp

Safari Camp

2 dagar2-10
April - september

Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni bekvämlighet med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en spännande lejonupplevelse där du får följa med till lejonen och lära dig mer om det mäktiga djuret.

Det här ingår i Safari Camp
  • 1 natt i tält i Safari Camps tältby
  • Entré till Kolmårdens Djurpark
  • En unik delfinvisning i delfinariet
  • Exklusivt lejon- eller björnmöte*
  • Barbeque-middag vid lägerelden
  • Frukost med utsikt över savannen
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Fri parkering

För dig som ankommer på en torsdag under perioden 1 juli - 14 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

Här kan du läsa om vanliga frågor och svar och få tips och råd inför ditt besök hos oss.

Entré till Nordens största djurpark

I paketet ingår 2 dagars entré till de magiska äventyren i Kolmårdens Djurpark. Entrén gäller bara de dagar parken är öppen för allmänheten, så anländer du på en fredag under vår och höst när parken inte är öppen får du vänta till lördagen med att besöka resten av vår fantastiska park! Parkens öppettider hittar du här.

Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

När du bokar Safari Camp ingår ett spännande möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du följa med till lejonen och lära dig mer om de majestätiska djuren. För dig som ankommer på en torsdag under perioden 20 juni - 21 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

Magisk middag vid lägerelden

När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en härlig BBQ-middag (cirka 19:30). Kom ihåg att ange kostavvikelser vid bokningstillfället, bokar du online går det bra att kontakta vår bokningsavdelning på 010 708 70 00 med den infon.

Övernatta i tält på savannen

Ni övernattar i unik miljö i tält inredda med två sängar med bäddmadrasser, element och sänglampa. Ni behöver ta med egen kudde och sovsäck. En eventuell tredje person i tältet behöver ta med sig egen luftmadrass eller eget liggunderlag. Det finns eluttag i alla tält. Frukosten äts med härlig utsikt över savannen och alla djur.

Observera att de flesta tält består av två bäddar. Är ni fler än två personer behöver ni därför anpassa sökningen genom att välja till fler rum (=tält) för er bokning. Vill du boka för ett udda antal personer, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på 010-708 70 00.

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Då kan du av- eller omboka din vistelse med läkarintyg fram till kl. 17:00 dagen innan vid sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 295 kr per rum. Fri av- eller ombokning fram till 21 dagar innan ankomst ingår alltid.