Safari Camp

Safari Camp

2 dagar2-10
April - september

Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni bekvämlighet med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur. I Safari Camp-paketet ingår en spännande lejonupplevelse där du får följa med till lejonen och lära dig mer om det mäktiga djuret.

Detta paket är inte rekommenderat för de mindre barnen och du behöver ha med dig ett eget fordon för att kunna besöka Safari Camp.

Årets nyhet - Glampingtält!

I år har vi två helt nya glampingtält med egen veranda/uteplats som har en otrolig utsikt över savannen. Tältet är anpassat för fem personer och du bokar detta på samma vis som övriga bokningar.

I glampingtältet ingår bäddade sängar. Ingen egen kudde eller sovsäck behövs.

Det här ingår i Safari Camp
 • 1 natt i tält i Safari Camps tältby
 • Entré till Kolmårdens Djurpark*
 • En unik delfinvisning i delfinariet
 • Exklusivt lejon- eller björnmöte*
 • Barbeque-middag vid lägerelden
 • Frukost med utsikt över savannen
 • Tillgång till bad och gym (på avresedagen)
 • Fri parkering

För dig som ankommer på en torsdag under perioden 19 juni - 19 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

Här kan du läsa om vanliga frågor och svar och få tips och råd inför ditt besök hos oss.

*Datum med en dag i parken
 • April: 28
 • Maj: 5, 12, 17, 26
 • Juni: 2
 • Augusti: 25
 • September: 1,8,15

Entré till Nordens största djurpark

I paketet ingår 2 dagars entré till de magiska äventyren i Kolmårdens Djurpark. Entrén gäller bara de dagar parken är öppen för allmänheten, så anländer du på en fredag under vår och höst när parken inte är öppen får du vänta till lördagen med att besöka resten av vår fantastiska park! Parkens öppettider hittar du här.

Exklusivt möte med det mäktiga lejonet

* Exklusivt lejon- eller björnmöte

När du bokar Safari Camp ingår ett spännande möte med det graciösa och maffiga lejonet. Tillsammans med våra kunniga djurvårdare får du följa med till lejonen och lära dig mer om de majestätiska djuren. För dig som ankommer på en torsdag under perioden 19 juni - 19 augusti ersätts lejonmötet med ett exklusivt möte med våra häftiga björnar.

Magisk middag vid lägerelden

När kvällssolen sänker sig över tältbyn tänder vi den stora lägerelden och lagar till en härlig BBQ-middag. Kom ihåg att ange kostavvikelser vid bokningstillfället, bokar du online går det bra att kontakta vår bokningsavdelning på 010 708 70 00 med den infon.

Övernatta i tält på savannen

Ni kan antingen bo i våra safaritält med plats till 2 eller 4 personer. Eller varför inte testa vårt nya glampingtält som rymmer upp till fem personer. I glampingtältet ingår bäddade sängar och ingen kudde eller sovsäck behövs. Alla våra tält ligger i anslutning till djuren med maguisk utsikt över savannen.

Observera att de flesta tält består av två bäddar. Är ni fler än två personer behöver ni därför anpassa sökningen genom att välja till fler rum (=tält) för er bokning. Vill du boka för ett udda antal personer, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på 010-708 70 00.

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Du kan då, mot uppvisande av läkarintyg, av- eller omboka din vistelse fram till kl. 17:00 dagen innan ankomst om du eller nära anhörig drabbas av sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 345 kr per rum. Av- och ombokning för er vistelse kan alltid göras kostnadsfritt fram till 7 dagar innan ankomst. Vid avbokning närmare än 7 dagar innan ankomst återbetalas hela beloppet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.