Jullovspaketet

Jullovspaketet

2 dagar2-9
December

Ta med hela familjen och upplev vintermagi på Kolmården! Här väntar roliga aktiviteter för både stora och små. Glid fram på isen på skridskobanan i Bamses Värld, som också förvandlas till ett fartfyllt skridskodisco! Hälsa på hos tomten och nissarna för att lära er vad de hittar på när julafton och julklappsstressen är över. På hotellet väntar plaskande äventyr i badavdelningen.

Med Jullovspaketet får ni uppleva vår vintermysiga park och övernatta på Vildmarkshotellet.

Det här ingår:

  • Entré till Sagojul*
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Lekrum, aktivitetsrum och barnbio
  • Tillgång till bad och gym
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

*Obs! Parken är stängd 1 januari 2024.
Om du ankommer på nyårsafton den 31/12 ingår 1-dags entré till parken på ankomstdagen. För övriga ankomstdagar gäller 2-dagars entré till parken.

Ankomstdatum

2023:
27 - 31 december

Nyårsmiddag

Du som bor hos oss på nyårsafton kommer att serveras en välsmakade 2-rättersmeny där du kan välja kött, fisk eller vegetariskt. För den som vill göra middagen till något alldeles extra finns möjlighet att uppgradera menyn med läckra desserter och lyxiga snacks.

Pris för 2-rättermeny på nyårsafton: 495 kr
Barnbuffé: 125 kr

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Du kan då, mot uppvisande av läkarintyg, av- eller omboka din vistelse fram till kl. 17:00 dagen innan ankomst om du eller nära anhörig drabbas av sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 345 kr per rum. Av- och ombokning för er vistelse kan alltid göras kostnadsfritt fram till 7 dagar innan ankomst. Vid avbokning närmare än 7 dagar innan ankomst återbetalas hela beloppet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.