Jobba hos oss

Jobba på Vildmarkshotellet

Är du en artist i världsklass som gillar att stå i rampljuset? Då kanske det är just dig vi letar efter! På Vildmarkshotellet pågår en ständig föreställning där lyckliga stunder skapas för både stora och små. Här blir du en av artisterna i föreställningen, hotellet blir din scen och gästerna din förväntansfulla publik!

Sveriges roligaste sommarjobb

Varje gäst är unik med olika förväntningar och referensramar. Det är ditt jobb att med fingertoppskänsla och helhetstänkande överträffa deras förväntningar. Varje gång. Kolmården och Vildmarkshotellet är en speciell arbetsplats och att arbeta här liknar inget annat. Varje år får vi in flera tusen ansökningar och konkurrensen är stenhård. Vi söker efter engagerade stjärnor som brinner för gästmötet. De som jobbar hos oss får ett minne för livet och många nya vänner. Vi erbjuder bra utbildning och en värdefull erfarenhet inom service. Hos oss finns anledning att skratta varje dag och det blir många roliga möten med gäster och kollegor.

Mångfald

Vi tror på en arbetsplats med många olika typer av medarbetare då detta skapar bättre förutsättningar för oss att ta hand om våra gäster och ge dem ett oförglömligt minne. Vi vill att våra medarbetare som spegla den mångfald som finns bland våra gäster. Vi söker därför många olika typer av artister. Alla med ambitionen att leverera en föreställning i världsklass, varje gång. Vi är redo för dig. Är du redo att anta utmaningen? Sök då Sveriges roligaste jobb! Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss gärna!

Om du behöver komma i kontakt med våra rekryterare är du välkommen att maila till rekrytering@parksandresorts.com. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Läs mer om våra lediga tjänster här!