Sagojul

Sagojulspaketet

2 dagar2-9

Kliv in i en värld där julsagan får liv och vinterskogen glittrar i tusentals ljus. Med Sagojulspaketet får ni två härliga dagar i parken och övernattning på Vildmarkshotellet.

I år bjuder Sagojul på fler nyheter än någonsin! Hälsa på hos tomten och hans renar i mysiga Tomtebyn, åk skridskor i den helt nya gnistrande Vintervärlden, träffa de snälla trollen och hjälp nissarna att få klapparna färdiga till jul. På julmarknaden hittar du massor av goda delikatesser och precis som vanligt kan du träffa Bamse och hans vänner i julpyntade Småköping.

Det här ingår:
  • Entré till Sagojul på ankomst- och avresedagen
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Lekrum, aktivitetsrum och barnbio
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering
Du som anländer på en fredag

Du som checkar in på en fredag får mellan 16-20 exklusiv tillgång till den helt nya Vintervärlden där du får åka skridskor på vår 60 meter långa skridskobana och hälsa på hos våra fina delfiner. Efter en god natts sömn fortsätter juläventyret i djurparken.

Viktig information gällande coronaviruset.

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge. Läs mer om hur vi anpassar verksamheten här.

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!