Sagojul

Sagojulspaketet

2 dagar2-9
December - Januari

Kliv in i en värld där julsagan får liv och vinterskogen glittrar i tusentals ljus. Med Sagojulspaketet får ni två härliga dagar i parken och övernattning på Vildmarkshotellet.

Sagojul bjuder på mängder av upplevelser, hälsa på hos tomten och hans renar i mysiga Tomtebyn, träffa de snälla trollen och hjälpa nissarna att få klapparna färdiga till jul. På julmarknaden hittar du massor av goda delikatesser och precis som vanligt kan du träffa Bamse och hans vänner i julpyntade Småköping.

Det här ingår:

  • Entré till Sagojul
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Lekrum, aktivitetsrum och barnbio
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

Du som anländer på en fredag

Du som checkar in på en fredag checkar in på vårt julmysiga hotell och efter en god natts sömn fortsätter juläventyret i djurparken. Du som checkar in på lördag får entré till parken under både lördagen och söndagen.

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Då kan du av- eller omboka din vistelse med läkarintyg fram till kl. 17:00 dagen innan vid sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 295 kr per rum. Av- och ombokning för vistelsen kan göras tidigare än 21 dagar innan ankomst till en administrativ avgift om 295 kr.