Sagojul

Sagojulspaketet

2 dagar2-9

Kliv in i en värld där julsagan får liv och vinterskogen glittrar i tusentals ljus. Med Sagojulspaketet får ni två härliga dagar i parken och övernattning på Vildmarkshotellet.

I år bjuder Sagojul på fler nyheter än någonsin! Hälsa på hos tomten och hans renar i mysiga Tomtebyn, åk skridskor i den helt nya gnistrande Vintervärlden, träffa de snälla trollen och hjälp nissarna att få klapparna färdiga till jul. På julmarknaden hittar du massor av goda delikatesser och precis som vanligt kan du träffa Bamse och hans vänner i julpyntade Småköping.

Det här ingår:
  • Entré till Sagojul på ankomst- och avresedagen
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Lekrum, aktivitetsrum och barnbio
  • Tillgång till bad, spa och gym
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering
Du som anländer på en fredag

Du som checkar in på en fredag får mellan 16-20 exklusiv tillgång till den helt nya Vintervärlden där du får åka skridskor på vår 60 meter långa skridskobana och hälsa på hos våra fina delfiner. Efter en god natts sömn fortsätter juläventyret i djurparken.

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!

Viktig information

De nya restriktionerna som träder i kraft den 1 december berör inte vår hotellverksamhet och det finns inget krav på vaccinationsintyg för att besöka Vildmarkshotellet, vare sig som privatgäst eller konferensgäst.

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Då kan du av- eller omboka din vistelse med läkarintyg fram till kl. 17:00 dagen innan vid sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 295 kr per rum. Fri av- eller ombokning fram till 21 dagar innan ankomst ingår alltid.