Sagojul

Sagojulspaketet

2 dagar2-9
December

Kliv in i en värld där julsagan får liv och vinterskogen glittrar i tusentals ljus! I mysiga Nordpolen träffar du självaste jultomten och hans renar, i Nissebyn kan du hälsa på tomtenissarna i deras verkstad och när mörkret sänker sig över parken väntar en sprakande eldshow. I Småköping kan du se den mysiga Bamseteatern, åka skridskor på Bamsesjön och dansa loss med Bamse och hans vänner på ett svängigt juldisco.

Med Sagojulspaketet får ni uppleva vår julmysiga park och övernatta på Vildmarkshotellet.

Det här ingår:

  • Entré till Sagojul*
  • 1 natt på Vildmarkshotellet
  • Lekrum, aktivitetsrum och barnbio
  • Tillgång till bad och gym
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering

*Om du ankommer på en dag där parken är stängd ingår entré till parken på avresedagen. För övriga ankomstdagar gäller 2-dagars entré till parken.

Ankomstdatum

1-2 december (parken är stängd 1 december)
8-9 december (parken är stängd 8 december)
15-16 december (parken är stängd 15 december)

Begränsat antal rum

Om datumen i kalendern är grå innebär det att alla rum för närvarande är fullbokade. Om ett rum avbokas blir det dock tillgängligt i kalendern igen, så håll utkik!

Tryggare bokning med avbeställningsskydd

Med vårt populära avbeställningsskydd kan du känna dig helt trygg. Du kan då, mot uppvisande av läkarintyg, av- eller omboka din vistelse fram till kl. 17:00 dagen innan ankomst om du eller nära anhörig drabbas av sjukdom eller olycksfall.

Avbeställningsskyddet lägger du till i samband med din bokning för endast 345 kr per rum. Av- och ombokning för er vistelse kan alltid göras kostnadsfritt fram till 7 dagar innan ankomst. Vid avbokning närmare än 7 dagar innan ankomst återbetalas hela beloppet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.