Träna djur - leda människor

Träna djur - leda människor

150 min10-200

Finns det paralleller mellan träning av djur och ett bra ledarskap? Hur och varför vi tränar våra djur? Kom och träffa vår djurträningscoach Pieter Giljam, som inte bara är en fantastisk inspiratör, utan också har lång erfarenhet av djurträning och som arbetat som djurtränare i flera olika länder.

Aktiviteten inleds med ett besök i parken där ni får se hur ett träningspass kan gå till. Pieter gör sedan en presentation, som garanterat blir en riktig aha-upplevelse. Kanske kan du få tips på hur du ska tänka som ledare eller agera på bästa sätt när ni har ett arbete som ska genomföras gemensamt i ett arbetslag? Mycket skratt utlovas när Pieter avslutar med att låta någon i er grupp få vara den som ska tränas och de andra får agera tränare.

Pieter är ursprungligen från Holland och har arbetat med att träna djur över hela världen. Aktiviteten genomförs på engelska.

Utöka aktiviteten Skapa wow-känslan fullt ut genom att addera en av våra fantastiska shower, som avslutning på denna sensationella upplevelse. Välj mellan vår mest älskade föreställning genom tiderna; Delfinshowen Life, eller en fascinerande och gemytlig föreställning som antingen sker hos våra friflygande rovfåglar, bland sälarna eller i Öken – beroende på vad djur och väder tillåter.

Boka konferens

Skicka bokningsförfrågan eller ring 010-708 70 81 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse.

Till bokningsförfrågan

Pris Träna djur - leda människor

  • 45 min föreläsning15 000 kr
  • 2 h föreläsning20 000 kr
  • Inkl. Delfinshowen Live60 000 kr
  • Inkl. Föreställning fågel/säl/öken40 000 kr