Lejon

Lejonmöte

30-60 min2-30

I Lejonmöte får du följa med in i Lejonkulan - det innersta gömslet i lejonens hägn på Kolmården. Väl där inne kommer du så nära inpå att du faktiskt kan känna de imponerande djurens andedräkt fläkta mot dig.

En djurvårdare berättar allt du vill veta om lejonen och hur de lever, och dessutom om vårt viktiga bevarandearbete för den hotade arten. Ni får med egna ögon se det sociala samspelet inom flocken och lejonmötet ger er grupp en inspirerande och alldeles särskild upplevelse med dessa fantastiskt vackra djur.

Aktiviteten utförs inne lejonstallet eller i lejonkulan; en box nedsänkt mitt i hägnet. Ni kommer att få se lejon på bara någon meters avstånd – ett fascinerande och kittlande möte ni sent kommer att glömma.

Är ni ett sällskap över 15 personer delas ni i två grupper där hälften får hälsa på djuren i safaristallet samtidigt som hälften upplever lejon.

Viktig information

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge.

Boka konferens

Skicka bokningsförfrågan eller ring 010-708 70 81 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse.

Till bokningsförfrågan

Pris Lejonmöte

  • Per person (max 32 personer)700 kr
  • Minimipris5000 kr