Rovfåglar

Rovfågelsmöte

30 min300

Att skåda en rovfågel på nära håll är både ovanligt och djupt fascinerande. Att se in i de färgstarka ögonen och att känna vindpusten från dess vingslag är en alltigenom minnesvärd upplevelse!

Välkommen på en svindlande upplevelse där ni får träffa en eller flera av våra säregna rovfåglar, och lära känna deras starka personligheter. Kanske är det berguven Pontus, med sin djupa envishet och eldröda ögon som blir ert möte?

Ni möter upp med en av våra engagerade rovfågeltränare vid Tiger World, för att tillsammans ta er till skogsvoljären eller rovfågelläktaren. Här ges en gedigen guidning och ett nära möte med några av våra fantastiska rovfåglar. Dessutom får ni höra om vårt bevarandearbete för den hotade marknäshornsfågeln.

Viktig information

Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg med ditt besök hos oss, både på Vildmarkshotellet och i Kolmårdens Djurpark. Vildmarkshotellet och Kolmårdens utbud och aktiviteter kan därför komma att variera med hänsyn till rådande lagstiftning, rekommendationer och smittskyddsläge.

Boka konferens

Skicka bokningsförfrågan eller ring 010-708 70 81 så hjälper vi dig att skräddarsy er upplevelse.

Till bokningsförfrågan