Konferensupplevelser

Konferera i en storslagen miljö!

Brainstorma i en av världens häftigaste berg- och dalbanor, ta en AW i vår härliga badavdelning och kör teambuilding på savannen. På Vildmarkshotellet tar ni klivet in i en annan värld, en värld där allt är möjligt och som bjuder på konferensupplevelser utöver det vanliga. Här väntar magisk utsikt över hav och urskog, mat i världsklass och massor av unika aktiviteter som garanterat svetsar ihop gänget.

Njut av mat i världsklass

Restaurang Terrassen, med sina imponerande panoramafönster som riktar blicken mot fantastiska Bråviken, erbjuder en upplevelse av både enastående utsikt och smakrik gastronomi. Här presenteras en matupplevelse som är noggrant sammansatt med säsongens allra bästa råvaror

Läs mer om Restaurang Terrassen

Varva ner i bubbelpoolen

Svid om till morgonrock och koppla av i vår stora, härliga badavdelning. Här finns stora och små pooler, både för avslappning och för motionering. Njut av utsikten från bubbelpoolen medan ni summerar dagens framsteg eller boosta energin genom att simma ett par längder. För den som vill bättra på konditionen eller bygga muskler finns ett välutrustat gym vägg i vägg.

Läs mer om bad, spa och gym

Unika aktiviteter

Djurparken och Bråvikens häftiga natur erbjuder möjligheter för en helt annorlunda typ av konferens. Här kan ni uppleva fantastiska äventyr som för er närmare både naturen och varandra. Vad sägs om ett besök hos den mäktiga tigern, ett adrenalinfyllt åk i en av världens bästa berg- och dalbanor eller en mountainbike-tur i storslagen miljö? Här finns mängder av flexibla och säsongsbaserade aktiviteter som kan anpassas efter era behov.

Läs mer om våra konferensaktiviteter